Recrutăm supereroi!
28 Ianuarie 2015

Echipa NetRangers este în căutare de tineri liceeni din clasele 9 - 11 care sunt gata protejeze mediul online de discursul instigator la ură.

Dacă susții egalitatea și consideri că discriminarea este o problemă reală, ajută-ne să curățăm internetul de discursul lor instigator la ură. Fii supereroul mediului online!

Scrie-ne o scrisoare de motivație de maxim o pagină în care să ne spui de ce crezi tu că e importantă combaterea discursului instigator la ură. Adaugă în scrisoare o scurtă descriere personală care să conțină numele tău, vârsta, în ce clasă ești, liceul la care înveți și dacă ai mai avut experiențe de voluntariat, care sunt acelea. Nu uita să atașezi scrisorii tale o poză cu tine. Trimite scrisoarea atașată într-un mail pe adresa adrian@activewatch.ro .

Dacă ne convingi că ai ceea ce trebuie, poți deveni unul dintre cei 25 de supereroi ai echipei NetRangers. Alături de aceștia vei trece prin câteva module de training care includ subiecte precum antidiscriminare, analiză de discurs, leadership sau creative writing. La finalul acestora vei fi cu siguranță pregătit să lupți împotriva discursului instigator la ură din online.

 

 

Share on Tumblr submit to reddit